Woensdag fundag: welke vind jij het lekkerste?

Woensdag fundag: welke vind jij het lekkerste?

FullSizeRender

Woensdagmiddag= snoepjesdag, nou ja dat maak ik er nu zelf van 😉 Al Klinkt dat eerlijk gezegd eigenlijk best leuk. Op woensdag- en vrijdagmiddag vind ik het altijd gezellig om uitgebreid te lunchen met allerlei lekkernijen (zelfgemaakte salades, muffins of iets lekkers van de slagerij/ bakkerij) erbij. Op woensdag met z’n drietjes en op vrijdag werkt mijn man altijd thuis, dus dan lunchen we met z’n allen wat heel erg gezellig is. Maar gisteren besloot ik het anders te doen. We aten gewoon een boterham en na de lunch wilde ik een Milka chocolade test spelletje gaan doen met de kinderen. Het zal geen verrassing zijn als ik zeg dat ze daar wel voor te porren waren. Ik kocht drie verschillende Milka smaken en legden de zakken op een dienblad, ik deelde drie vellen papier met een pen uit en zei dat ze lekker mochten gaan snoepen. En dat ik dan van heb wilde weten welke smaak zij het lekkerste vonden. In het blad van de Jumbo hebben ze ook wel eens jonge panelleden staan die bijvoorbeeld cola van verschillende merken testen. Dus ze wisten wel een beetje hoe dit werkte. Heel serieus begon de test, één voor één ging er een nieuw snoepje naar binnen en werd meteen beoordeeld op smaak, combinatie in de zak en de vorm haha. Natuurlijk heb ik ze niet alle zakken leeg laten eten, gewoon een paar snoepjes en het fijne is dat de kinderen ook niet dooreten, genoeg is genoeg. (Kan ik nog een voorbeeld aan nemen 😉 )

Ik vond het zo grappig dat ze de rol die ze speelden ook echt heel serieus namen. Het leek net of ze waren ingehuurd door een marketingbureau om echte producten te mogen testen. Dit doe ik ook regelmatig en dat is zoooo leuk!

Na een kwartiertje zat het proeven er al weer op en kwamen we op het volgende resultaat:

Zoon: Choco-mix-Oreo, mijn zoon is gek op Oreokoekjes, dus dit was niet zo’n enorme verrassing. Naast de Oreokoekjes zaten er ook mini-milka-soort van gevulde smarties. Waren ook heerlijk.

Dochter: Choco-mix-Jelly, mijn dochter vond de Daim nog lekkerder dan de Oreokoekjes. Dus de Oreokoekjes kwamen op nummer 2.

Ikzelf: Milka Daim, de rotsjes zijn het allerlekkerste. Nummer 2 heeft een gedeelde plaats: Oreo en Jelly. Vond ze allebei lekker en ook een goede combinatie met de koekjes en de snoepjes.

Zo, snoep testen was erg gezellig. Als het aan de kinderen lag, deden we dit iedere week en dan iedere week met andere snoepjes…

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *