Suikervrije Noten fudge

Suikervrije Noten fudge

Zoveel zin in lekkere dingen gistermiddag, niet normaal meer. Chocolade, chocolade chocolade… maar dat heb ik niet in huis. Gelukkig, want ik zou alles opeten. Dus op zoek naar iets anders. Niet gelukt, dus probeer ik me op andere gedachten te brengen. Na een halfuurtje op pinterest en daar nog veel meer lekkere hapjes te hebben bekeken, had ik nog veel meer zin in lekkere dingen. In de voorraadkast vond ik ongezouten noten en ik had weer genoeg inspiratie om iets lekkers te maken, hmmm! Uiteindelijk is het dit recept geworden:

Noten fudge
Ik deed een twee eetlepels kokosolie in een bakje en liet dat vloeibaar worden in de magnetron. Daar deed ik een scheut ahornsiroop bij, een handje gehakte pecannoten, twee eetlepels hazelnootpasta en dan twee handjes ongezouten noten. Dit mengen, in een bakje gieten (op bakvel) en zo’n 20 minuten in de vriezer laten harden.

Heel erg lekker, zeker met dit weer. Ik ben net klaar met werken en ga nu even 15 minuten de tuin in met een boekje, flesje water ën een stukje Noten Fudge hmm voordat ik naar mijn kinderen ga kijken op hun sportdag.

Een hele fijne zonnige middag!

Heb jij ook wel eens zo’n erge zin in chocolade of gewoon in lekker snaaien, terwijl je eigenlijk voor een gezondere versie wilt gaan? Wat voor gezond alternatief neem jij dan?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *