Probeer gratis producten!

Probeer gratis producten!

Geld bewust ben ik, ik ga voor kwaliteit en als ik dat voor een lagere prijs kan meenemen dan zal ik dat ook doen. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je altijd overal de volle pond voor betaald, vind ik. Het laatste jaar ben ik ook gaan kijken naar mijn verbruik en verspilling op het gebied van voedsel. Dat is dus een van de redenen dat ik met het weekmenu ben begonnen. Zonde om veel te veel aan te schaffen om er vervolgens de vuilnisbak mee te voeden. Mijn weekmenu’s zien er goed en overzichtelijk uit, ieder gezinslid kan zien wat voor maaltijd wanneer we gaan eten en mijn gezicht wordt steeds vrolijker als ik ons maandelijks budget- overzicht van de boodschappen- zie.

Sinds ik ScoupyKorting is leuk en nog meer van deze sites ken, vind ik het leuk om zo nu en dan eens gratis producten uit te proberen. Dat de leveranciers van deze acties dit mogelijk maken, vind ik geweldig!

Vandaag heb ik bijvoorbeeld Campina Stevige yoghurt Aardbei, Danone Greek Aardbei, Babybell, Campina Langlekker en Aquafresh tandpasta gekocht. De bon heb ik ingescand en binnen een paar dagen tot twee weken (verschilt per leverancier) wordt het aankoopbedrag netjes op je rekening gestort.

Eergisteren kwamen de nieuwe folders van Spotta binnen en zat er een ‘Probeer gratis’ folder bij met lekkere (niet gezonde) producten. Toch maar bijschrijven op  mijn boodschappenlijstje en uitproberen, denk ik 😀

Maak jij ook gebruik van de geld- terug- acties?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *