Moederdag

Moederdag

Gisterochtend werd ik al vroeg wakker, ik besloot nog even lekker met mijn ogen dicht te blijven liggen, totdat de rest wakker werd. Dat was rond 8.40u het geval heerlijk ๐Ÿ™‚ , mijn man ik en spraken af dat ik meteen onder de douche zou springen en daarna beneden zou komen. Dan hadden mijn man en mijn dochter (mijn zoon sliep bij zijn vader) de tijd om de tafel te dekken. Toen ik beneden kwam was de tafel gedekt en lag er een cadeautje van mijn dochter, zo lief! Ik ben gek op zelfgemaakte cadeautjes, is met zoveel liefde gemaakt en daar smelt deze moeder van ๐Ÿ˜€

IMG_0206

Een hartje aan een hanger, zo mooi! Ze legde uit welke kleuren ze had gebruikt en hoe ze het had gemaakt, ze was zo trots!

Van mijn man kreeg ik deze bloemen, we hebben ze meteen in een pot gezet en daar was ik heel erg blij mee. Kleur in de tuin vind ik altijd zo gezellig!

IMG_0213ย  ย ย IMG_0214

Na het eten werd onze BBQ opgehaald. Deze stond op Marktplaats en wij waren zo blij dat de BBQ zo snel werd opgehaald. Hij was eigenlijk veel te groot voor onze tuin. Daarna ging mijn dochter aan de slag voor de oma’s, daar waren we eerder nog niet aan toegekomen.

IMG_0212

Helaas vergaten we haar kunstwerken mee te nemen… schaam schaam.. Dus dat hebben de oma’s nog te goed ๐Ÿ™‚

Om 12.00 uur hadden we afgesproken in de stad, ons cadeau was een High Tea. Een zeer goedverzorgde High Tea bij hetย Het Slot! Mijn schoonmoeder vond het een geweldig cadeau en iedereen bleef maar smullen van al dat lekkers op tafel ๐Ÿ™‚

IMG_0215

Om 15.15 uur haalden we onze zoon op bij zijn vader en reden we door naar mijn moeder. Daar werd ik eerst verwend met een mooi cadeau van mijn zoon ๐Ÿ˜€

Die tekst…echt lachen! Zo lief!
IMG_0218
Ook een hele mooie hartjes hanger waar ik heel erg blij mee ben!

Deze mama was helemaal happy met haar cadeaus en mijn moeder trakteerden we op een etentje bijย Lundi. Maar voordat we daar naartoe gingen genoten we eerst nog even van het zonnetje in de tuin.

IMG_0219
Dit is toch genieten!?!

Toen mijn zusje met haar gezin kwam reden we gezamenlijk naar het restaurant en daar kwamen mijn man en ik achter dat twee van dit soort etentjes toch echt wel te veel is op รฉรฉn dag haha. Wat hebben we gegeten zeg ย en de kinderen vonden vooral de snoepwand erg interessant ๐Ÿ˜‰ (Helaas reageert mijn maag enorm op dit vele en verkeerde eten, heb vandaag echt even een maagdipje ๐Ÿ™ )

IMG_0227

‘s Avonds rond 19.45 uur waren we weer thuis en konden we terugkijken op een heerlijk en gezellig dagje met beide families!

Heb jij ook zo’n fijne moederdag gehad?

 1 thought on “Moederdag”

  • Wat een heerlijk feestje hebben jullie ervan gemaakt!
    Sommige mensen vieren Moederdag niet meer omdat ze vinden dat het veel te commercieel is geworden. Maar ik denk: Je eigen feestje maak je toch gewoon zelf, daar heeft de commercie toch niks mee te maken?
    Anyway, ik hoop dat de oma’s hun moederdagcadeautjes alsnog snel in ontvangst mogen nemen. (Ik kan me wel een beetje teleurstelling bij je dochter voorstellen, hoor.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *