Hoi! En hier begint het dus…

Hoi! En hier begint het dus…

Woohoo… ik start dus vandaag met mijn eerste berichtje op Daily Dee…spannend!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen!
Ik ben Dee en ik woon met mijn man en twee kinderen vlakbij het mooiste pretpark van Nederland (en Europa): De Efteling.
In het dagelijkse leven ben ik medewerker bloedafnamedienst, fotograaf & interviewer van ons personeelsblad en vervul ik een functie in de Ondernemersraad.

Deze mommyLifestyle blog is ontstaan uit passie voor fotografie, mijn gezin, reizen/ uitstapjes (zowel in het buitenland als hier in ons prachtige landje), koken & bakken, besparen, styling, DIY en schrijven. Ik vind (bijna) alles leuk en dat heb ik jaren als probleem gezien. Omdat ik zoveel dingen leuk vind, wist ik ook niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik kreeg regelmatig de opmerking dat ik nu toch eens echt iets moet gaan doen met al mijn ideeën en creaties. Nooit de stap durven zetten, maar mede door mijn geweldige vader (helaas overleden in oktober 2013) nu toch de stap gezet. Mijn vader heeft ontelbare keren tegen mij gezegd; Dee, de enige die je tegenhoudt ben jezelf. Toch heeft het nog 2 jaar geduurd tot DAT tot me doordrong 😉

Nog een klein beetje meer over mij:
I’m a chocolate addict! Anything with chocolate in it please! Maar helaas mag ik bijna geen suiker meer, dus ben een zoektocht begonnen naar lekkere maar ook verantwoorde (chocolade)snacks -> Ideeën zijn welkom 😀
* Ik heb twee prachtige kinderen
* Droomvakantie: Mei 2019! Dan gaan we voor drie weken naar Amerika. De planning is een kleine rondreis met ons gezinnetje en dan trouwen in Las Vegas! Jeuj, ik kan niet wachten!
* Ik ben gek op clutches, Zinzi sieraden, Oozoo horloges, Tommy Hilfiger, ballerina’s en pumps
* Na mijn zwangerschappen ben ik twee keer 40 kilo afgevallen, maar er moet nu nog steeds 10 kilo af om mijn streefgewicht te behalen en daar ben ik al ruim 5 jaar mee bezig…
* Blauw is mijn lievelingskleur
* Ik kan helemaal opgaan in Amerikaanse succesverhalen en blogs.
* Je kan me vaak in de keuken vinden, probeer graag nieuwe recepten uit
* Ontstressen: dan ga ik tekenen of iets met DIY doen, en ik ben er ook nog best wel goed in haha (of is dat te verwaand 😉 )
* Yoga, pilates, een beetje met gewichtjes in de weer, wandelen en fietsen zijn de beste sporten voor mij
* In het begin van mijn relatie ging ik echt alleen voor mijn man mee naar sciencefiction films, nu vind ik het stiekem eigenlijk ook een te gek genre.

fotos Cochem 042 - kopie
Met het fototoestel dat ik van mijn vader heb gekregen. Trots!

Veel plezier met lezen! En oja, mocht je suggesties of ideeën hebben, laat dan een berichtje achter in de comments.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *