Heel Holland bakt virus…

Heel Holland bakt virus…

Bakken, koken, boeken vol recepten verslinden…ik ben er dol op! Ik zou mezelf ook dolgraag willen opgeven voor het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt… maar daarvoor moet ik eerst nog wat basics kennen. Dus ik oefen regelmatig 😉 Zo ook op het feestje van mijn dochter…

Zo kocht ik veel te veel bakspulletjes voor de taart en nog voor andere bakprojecten ;)
Natuurlijk kocht ik veel te veel bakspulletjes voor de taart en nog voor andere bakprojecten 😉

Mijn dochter was onlangs jarig en ik had haar beloofd een taart te maken en niet zomaar een taart, nee ze wilde een Olaftaart van Frozen! Slik! Dat werd een mooie uitdaging. Een aantal jaren geleden vroeg mijn zoon om een SpongeBobtaart, was een geweldige taart geworden met de hulp van mijn rechter buurvrouw. Nu had ik hulp gevraagd aan mijn linker buurvrouw, en samen zouden we dan de taart in lagen snijden, botercreme aanbrengen en de marsepein-laag erop leggen. Olaf zelf en de sneeuwvlokken maakte ik alleen. Daar ben ik een hele avond mee zoet geweest, super leuk om te doen! (lijkt of je aan het kleien bent haha) Helemaal trots was/ben ik op het resultaat, ik maakte een foto en appte die naar iedereen die het wilde zien.

      Tadaa!!

De avond erna stond ik samen met mijn buurvrouw in de keuken om met de taart -die ik diezelfde middag al gebakken had- aan de slag te gaan. Ook dit werd weer een late avond, maar was wel erg gezellig zo samen met mijn buuf. De volgende dag hadden we het feest van mijn dochter. Haar oogjes straalden helemaal toen ze de taart voor het eerst zag. Olaf vond ze geweldig en de glinsterende sneeuwvlokken waren ook in trek. Mijn dag kon niet meer stuk, zo’n mooi meisje helemaal happy met haar taart -en alleen zij mocht Olaf opeten van haarzelf- zo schattig! Helaas kon ik zelf niks van de taart proeven vanwege mijn lichamelijke klachten, maar mijn man maakt nog steeds complimenten over de taart (en hij is heel kritisch). Zoals de taart eruit ziet zo smaakte hij ook, volgens de gasten 😀 Op naar het volgende bakproject!

Bak jijzelf ook regelmatig? Zo ja, bij wat voor gelegenheden zoal? En wat is je mooiste bakproject geweest?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *