feestjes feestjes en nog meer feestjes…

feestjes feestjes en nog meer feestjes…

Afgelopen week was zo’n drukke week, dat het bloggen erbij in schoot, zonde. Dus hier ben ik weer met een berichtje.

thumbnail_IMG_0597

Zaterdag ben ik 35 jaar geworden! En wat had ik geboft met het weer! Heel de week was ik al in de weer voor mijn verjaardag.

Maandagmiddag bakken en ‘s avonds trakteren op de OR vergadering, samen met een collega die ook jarig was. Haar man maakte een super lekkere carrotcake met een citroentopping, als ik er aan denk krijg ik er weer zin in 😉 En ik maakte een kwarktaart met aardbeien en chocodruppels. En een stroopwafelcake, die ik voor het eerste maakte en zeer goed gelukt was.

thumbnail_IMG_0495 thumbnail_IMG_0510 thumbnail_IMG_0517

Dinsdag trakteren op het werk en ‘s middags na school met de kinderen en mijn zus met haar zoon naar Maastricht om officiële papieren te tekenen betreft een afhandeling van een overleden familielid. Uiteraard hebben we er een mini- vakantie-middag/avond van gemaakt en ons nog uitstekend vermaakt op het Vrijthof.

thumbnail_IMG_0554

Woensdag veel boodschappen gedaan. Als er bij ons een (verjaardags)feestje georganiseerd wordt, dan staan wij het liefste in de keuken om zelf alle gerechten te verzorgen. Een heel karwei, maar mijn planning wordt steeds beter en ik dus relaxer 😉 Nu had ik al een tijdje mijn oog laten vallen op de etagerè van ZAK!Design model Sombrero. En na wat googlen had ik ze besteld bij Blokker.nl, geweldige service, want de volgende dag stond de koerier al op de stoep. JEUJ! Echt een strak, prachtig, en stapelbaar modelletje, ik ben er mega blij mee!

Donderdag; nog meer boodschappen gedaan en gepoetst. En nog steeds liep alles op schema…

Vrijdag: Mijn tante uit Eindhoven jarig. Mijn dochter had een kinderfeestje, dus mijn man bleef thuis en ving onze dochter op. En mijn zoon en ik reden voor een paar uurtjes op en neer. We namen onze tuinbank mee, want die wilde ze graag voor haar verjaardag en wij wilden de bank juist kwijt. Dus mooi geregeld. De bank stond prachtig op haar balkon, we genoten van wat drankjes en lekkere hapjes en rond 19.00u vertrokken we weer naar huis. Thuis begon ik met bakken voor mijn eigen feest. Aangezien ik zo veel lekkernijen wilde maken, besloot ik dat ik het dit keer makkelijker zou aanpakken met de taarten. Ik kocht Naturel kwarktaart van dr. Oetker en Double-Chocolate-Verwen-Cake van dr. Oetker en maakte daar mijn eigen taartjes van. De Naturel Kwarktaart versierde ik Eetbare decoratie bloemetjes en legde ik Jelly Beans om de taart heen. En bij de Double-Chocolate-Verwen-Cake smeerde ik een laagje slagroom aan de zijkanten en ‘plakte’ ik er kitkat white tegenaan. Daarna maakte ik het met een roze lintje af en legde er wat aardbeien op als topping. Ook hier weer versierde ik ook de taartstandaard door pure chocolade druppels om de taart heen te leggen. Deze twee taarten waren een succes. Dus ja, ze kwamen uit een pak, maar maakte er iets speciaals van door er een eigen tintje aan toe te passen. Mijn man maakte naar eigen recept verrukkelijke rotsblokken.

thumbnail_IMG_0624 thumbnail_IMG_0575

Zaterdagochtend, mijn verjaardag! Ik stond om 06.30u op. Ik had vrijdagavond een to-do list gemaakt en ik werkte zo mijn lijstje af. Wat later, rond 08.00u werd ik feestelijk gefeliciteerd en kreeg ik mijn cadeautjes. Van de kinderen twee prachtige tekeningen, mama was weer kei trots op haar tekentalentjes 😀 En als grote cadeau kreeg ik een Keukenmachine van Bosch maar dan in het wit/ aluminium. Top cadeau! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Het is een prachtige keukenmachine met heel veel opties! Daarna weer snel aan de slag in de keuken en mijn man hielp mee. We maakten zo veel lekkers! Het was een gezellige dag, helaas ook nog even een bezoekje gebracht aan de huisartsenpost voor onze dochter. Zij had vrijdag een kinderfeestje gehad en tijdens dat feestje heeft ze twee tekenbeten opgelopen, waar we vandaag achter kwamen. Gelukkig netjes verwijderd en ze kreeg een antibiotica-shotje voor de zekerheid.

thumbnail_IMG_0577 thumbnail_IMG_0578 IMG_0636 IMG_0637

Zondag vierden we de verjaardag van mijn schoonvader. We gingen BBQ-en en we namen onze nieuwe BBQ mee. Nou zoals jullie zelf ook wel hebben meegekregen heeft het enorm geregend. Dus bakten we buiten en aten we binnen 😉 Was evengoed gezellig natuurlijk 😀

thumbnail_IMG_0556 thumbnail_IMG_0632

Gisteren ook weer een drukke dag gehad, gewerkt, administratie weggewerkt, huishouden en ‘s avonds de ‘echte’ verjaardag van mijn schoonvader. We aten met het hele gezin van mijn man de restjes op van zondag.

Vandaag ga ik met collega’s uiteten bij Merlijn in Oosterhout, nog nooit eerder geweest, maar schijnt erg goed te zijn. Goh wat hebben we het toch goed he?!

Fijne middag!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *