Dateweekend met z’n tweetjes

Dateweekend met z’n tweetjes

Vorige maand waren mijn liefie en ik al weer 7 jaar samen, tijd voor twee dagen met z’n tweetjes weg. Bijna elk jaar gaan we naar R’dam, echt onze favoriete stad. We slaan daar bijvoorbeeld nooit een bezoekje over aan Ten to three bakery O man wat hebben ze daar lekkere cupcakes! We nemen altijd een doos mee naar huis haha. Verder heeft R’dam mooie fijne winkels en een prachtige omgeving, dus daar zijn wij graag. Maar goed, dit jaar kozen we voor een andere stad. Via Kruidvat had ik hotelbonnen gekocht voor een overnachting in een Fletcher hotel. Mijn idee was om twee bonnen te kopen voor een overnachting in een kasteel te Kerkrade, maar helaas helemaal volgeboekt. Balen! Uiteindelijk kwamen we bij het Fletcher hotel te Doorwerth. Een mooi gerenoveerd viersterrenhotel in een groene omgeving.

Het hotel heeft een mooie entree!

Nadat we ingecheckt waren brachten we eerst onze spullen naar de kamer. Je ziet dat het een oud pand is  -zo dus ook de kamers- maar ze hebben het netjes opgeknapt. De kamer is schoon en verzorgd.

‘s Avonds zijn we uiteten gegaan bij restaurant Adriano te Doorwerth. Wauw wat hebben wij hier lekker gegeten zeg! We kozen voor een verrassingsmenu, daar ben ik nogal voorzichtig mee, maar daar had ik hier echt geen spijt van. Geweldige bediening, mooi opgemaakte borden in een fijne ambiance.

Bij de thee kregen we een heerlijke tiramisu als afsluiter. Die was echt zo op! Mochten we ooit nog een keer in Doorwerth komen, dan komen we ook nog graag hier eens terug.

De volgende ochtend genoten we van het ontbijtbuffet en bekeken we de foto’s in de hal. Er kwam een medewerkster bij ons staan en gaf uitleg over de twee foto’s van het hotel, eentje was van vroeger en een recentere foto. Grappig om te zien dat ze de vijver zo verkleind hebben.

Op naar het kasteel! Het was nog een beetje mistig ‘s morgens en dat gaf wel een extra tintje aan het kasteel. Was gaaf 😀

Uiteindelijk zo’n twee uur rondgelopen, veel gezien en een leuk klein winkeltje erbij.

Aansluitend zijn we naar de woonboulevard gereden, geluncht, wat geshopt en daarna de kinderen bij mijn zus opgehaald. Was een heerlijk weekend met z’n tweetjes 😀 Doorwerth is geen grote plaats, maar mocht je in de buurt zijn of een overnachting willen boeken in een groene omgeving is het hotel en een bezoekje aan het kasteel een aanrader.

Waar boek jij je overnachting als je een jubileum te vieren hebt? Ik doe graag ideeën op 🙂

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *