Brownies per post besteld… en zaterdag dingetjes

Brownies per post besteld… en zaterdag dingetjes

Op bringinghappiness.nl las ik een tijdje geleden in haar blog over brownies per post. Wat een leuk idee! Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik zag dat het bedrijf al sinds 2010 brownies verstuurd en dacht; Waarom heb ik nog nooit zo’n lekkere post ontvangen 😉 Nee grapje, nou ja, mocht mijn man ofzo dit lezen dan zou ik het helemaal niet erg vinden om dit cadeautje te ontvangen hoor 😉 Ik ben gek op zoet en dan voornamelijk op chocolade! Op dit moment eet ik het wel veel minder, maar nog steeds kan je mij hiermee wakker maken of omkopen 😉

Brownies per Post

Oke na kwijlend de website van Browniesperpost.nl te hebben te hebben bekeken- ze hebben zoveel smaken en de karamel-zeezoutbrownies lijken mij het lekkerste!- besloot ik dat ik mijn zusje hiermee wil verrassen. Mijn zusje en ik zijn beste vriendinnen, al sinds kleins af aan. We schelen maar 13 maanden en ook al hebben we een totaal ander uiterlijk, werd er toch vaak gedacht dat wij tweeling waren. We wonen 42km van elkaar vandaan, dat is wel eens jammer, maar toch doen we heel veel samen en anders hebben we natuurlijk altijd nog de telefoon om elkaar (bijna) iedere dag te bellen. Ik ben super trots op mijn ‘kleine’ zusje! Ze heeft een mooi karakter, engelengeduld en doorzettingsvermogen. En daarom lief zusje stuur ik jou een doosje met brownies! En hoop ik stiekem ook mee te mogen proeven als je ze met de post ontvangt 😉

Vandaag… Zaterdag… een drukke vol geplande dag, ik heb er zin in! Deze ochtend wordt onze steigerhouten tuinset opgehaald, die we op Marktplaats hadden gezet. Een kei mooie tafel, maar zo veel te groot in ons postzegeltuintje. Daarna komen mijn schoonouders, gaan gezellig lunchen en de boom in onze tuin snoeien. De kinderen blijven vanavond bij mijn moeder logeren, alleen gaan ze er op verschillende tijden naartoe. Lekker handig NOT! maar mijn zoon heeft een feestje en komt pas ‘s avonds thuis. Dus een paar keer op en neer rijden a 45km enkel 😉 Zodra zoon ook bij mijn moeder is rijden we naar vrienden om gezellig samen onder het genot van lekkere hapjes te kijken naar het Euro Songfestival! Hahaha eigenlijk helemaal niet ons ding. We zouden eigenlijk naar de bios gaan met z’n viertjes, maar zij kijken altijd naar het Euro Songfestival en waren even vergeten dat dit vanavond was dus vroegen ze ons om te komen. Hartstikke fout natuurlijk, we hebben er al heel hard om moeten lachen allemaal, maar we gaan er een mooie avond van maken!

 

En heb jij al leuke plannen voor vandaag?

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *