A Healthier me: Mijn 5 favoriete healthyblogs!

A Healthier me: Mijn 5 favoriete healthyblogs!

Healthy-Food-Blog-Feat

Ik ben gek op blogs en dan niet over één specifiek onderwerp,  nee ik vind van alles leuk; Nederlandse blogs, Amerikaanse blogs, mommyblogs, fashionblogs, creatieve blogs, geldbespaarblogs… echt alles. De laatste tijd ben ik erg geïnteresseerd in healthyblogs, omdat ik zelf nog steeds zoekende ben naar een passende healthy lifestyle en graag recepten, ‘groene’ producten en bepaalde sporten uitprobeer (sporten die ik voornamelijk thuis of in de buitenlucht kan beoefenen). Fascinerend om de persoonlijke verhalen te lezen en te kwijlen bij de foto’s van al die prachtig uitziende borden met lekkernijen. Ik hoop ook nog eens zulke mooie foto’s te kunnen maken 😉

Vandaag laat ik je mijn 5 favoriete blogs zien over gezondheid en afvallen:

Lindsayvallen

Lindsay schrijft al blogs sinds 2005 over van alles en nog wat, maar afvallen blijft een onderwerp dat regelmatig terugkomt. Haar ervaringen en afvalproces vind ik erg leuk en motiverend om te lezen.

ilovehealth.nl

Daisy is het gezicht achter deze blog en hier komen echt de meest lekkere recepten voorbij. Zoals de peanut butter cups (klik op de link) dit is een gezondere versie van de Reese cups en die zijn zooooooo lekker. Naast bloggen over gezond eten, blogt ze over reizen; heb je de blog over Noorwegen al gelezen en niet vergeten de prachtige foto’s al gezien?! Echt prachtig! Daisy heeft een leuke schrijfstijl en haar foto’s zien er altijd adembenemend uit.Haar balans ligt op 80% zo gezond mogelijk eten en 20% niet zo nauw kijken en eten waar je zin en blij van wordt.

inlovewithhealth

Ook weer een blog waarbij je als je alleen al naar de plaatjes kijkt het water je al in de mond loopt. Lisa was (zoals ze het zelf noemt) een couch potato, maar toen de knop omging en na vier weken al een geweldig resultaat boekte, had ze een nieuwe missie in haar leven; haar lichaam en gezondheid voorop stellen en de beste versie van haarzelf worden! Lisa volgde een opleiding en deed twee jaar onderzoek naar voeding en waar haar Slimming Body Methode uit voortkwam. Inmiddels heeft ze duizenden mensen aan een fitter, slanker en gezonder lichaam geholpen en is haar site gegroeid tot één van de grootste health sites van Nederland. Het volgende stukje vind ik erg mooi: Kies voor een gezond en energierijk lichaam, waar je van houdt en die je elke dag weer energie geeft. Het is namelijk zo ontzettend belangrijk om van je lichaam te houden. Ik wil elke vrouw dit gevoel meegeven. Je lichaam heeft liefde, verzorging en voeding nodig, en als je gezond eet en hier ook optimaal van geniet, is voedsel het beste medicijn dat er is! Je lijf zal je dankbaar zijn. Laten we het samen doen. ”Having the body you want starts with loving the body you have”.

rosalieruardy

Een site niet alleen voor je lichaam maar ook voor je geest. Deze site heb ik pasgeleden ‘ontdekt’ en kijk iedere keer weer uit naar een nieuwe blog van haar. Waar ik nog even op moet wachten; ze is nu op vakantie in Guatemala 😉

annemerel

Annemerel heeft al ruim 12 jaar een eigen blog. Ze schrijft over veel onderwerpen, waaronder over reizen, fashion en over hardlopen. Hardlopen trekt altijd mijn interesse, maar ik ben bang dat het niet goed is voor mijn rug en bekken…dus eerlijk gezegd begin ik er (voorlopig) niet aan. Toch vind ik het heerlijk om te lezen over hardlopen, trainen en marathons. Eerlijk gezegd vind ik alles leuk en gezellig waar Annemerel over schrijft dus gaat het mij niet alleen om de healthy touch in haar blog maar gewoon om alles te lezen 🙂

 

Weet jij nog één of meerdere healthyblogs die ik zeker moet lezen?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *