A Healthier me: het is alweer dinsdag dus even een update

A Healthier me: het is alweer dinsdag dus even een update

appel

Vrijdag heb ik weer een afspraak staan bij de huisarts. Ik ben benieuwd wat er uit het onderzoek komt. Nog steeds heb ik klachten dus de vraag is wat nu de vervolg stappen zullen zijn. Toch een second opinion of misschien nog een ander onderzoek? Pff ik probeer mezelf niet helemaal gek te maken hier… niet zo makkelijk -> ik ben een kei in piekeren helaas.

Verder heb ik mijn eetpatroon weer aangepast en eet ik weer een tussendoortje erbij. Dit op advies van de huisarts, om te kijken op wat voor voedsel ik wel en niet reageer. Misschien toch een voedsel intolerantie?

Het water drinken ging niet zo lekker afgelopen week, heel raar eigenlijk, normaal lukt het me vrij aardig om 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dus sinds gisteren bewuster gaan drinken en het aantal glaasjes weer bijhouden. Voor beweging geldt eigenlijk hetzelfde. Ik heb veel last gehad en daardoor niet veel aan beweging gedaan.

Voornamelijk veel rust gehad, had ik gewoon even nodig.

Voor deze week staat op mijn planning om mijn water inname goed bij te houden en iedere dag iets aan beweging te doen (tip van de huisarts)

Op dit moment heb ik niet veel nieuws op dit gebied. Ik doe het rustiger aan, dus vandaar deze kleine update 🙂 Het zou fijn zijn als ze snel weten waar mijn klachten nu daadwerkelijk vandaan komen.

Ik hoop dat jij wel de mogelijkheid hebt gehad om meer aan je gezondheid te werken, ik wens je een hele fijne dag! Volgende week weer een nieuwe update van een Healthier me en dan hopelijk met een meer positief content 🙂

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *