1.000.000 pictures + Albelli actie

1.000.000 pictures + Albelli actie

fotoboeken Albelli

Foto’s, wij hebben er zoveel van dat ik als ik ze uitprint, ons hele huis ermee zou kunnen behangen. En het erge is, de meeste foto’s staan gewoon nog op de harde schijf, zijn niet eens ingeplakt in een fotoboek of in een mapje. Zonde, want zo kijken we er bijna nooit meer naar, vooral de kinderen niet en voor hen is dat nou juist zo leuk.

Dus, ik ben een nieuw project gestart: alle foto’s in digitale fotoboeken laten uitprinten. Punt 1: Ziet er mooi uit, vooral omdat ik ze over het algemeen in het dezelfde formaat wil hebben. Dus ook netjes georganiseerd in de kast. Punt 2: De foto’s worden nog eens een keer bekeken. En punt 3: Het allergrootste voordeel is dat ik nu nog eens alle foto’s na loop. Zo kunnen mislukte, vage of niet gepaste foto’s voor altijd van de harde schijf, waardoor er een fotobestand overblijft met uitgezochte & goede foto’s. (Dus mijn man ook blij 😉 )

Oke, lijkt a piece of cake als ik het zo neer zet, maar we hebben het hier niet over foto’s van 2 jaar. Nee, ik heb een achterstand die teruggaat tot het jaar 2002… En aangezien ik heel graag foto’s maak –ik gaf het net al aan dat ik met onze foto’s het hele huis zou kunnen behangen– wordt dit een langdurig project.

Gelukkig heb ik al een paar boeken gemaakt, waar ik heel erg tevreden over ben. Mijn fotoboeken maak ik bij Albelli. Zij hebben een fijn programma om mee te werken en de leveringstijd is ook prima. Toevallig kreeg ik een tijdje terug een mailtje van Albelli. Deze maand heeft Albelli een actie waarbij je 2 indentieke fotoboeken bestelt en je er maar 1 betaalt! Topactie, vorige week heb ik meteen een fotoboek gemaakt van de cruise die wij (met mijn ouders) in 2009 hebben gemaakt. Zo hadden mijn moeder en ik allebei een exemplaar en maar voor 1 betaald! Als je nog gebruik wilt maken van deze actie -geldig t/m 29 februari 2016- gebruik dan deze promotiecode: BESTGETEST16

Hoe bewaar jij je foto’s? Laat jij ook digitale fotoboeken uitprinten, plak jij ze in een plakboek of liggen ze bij elkaar geraapt in een doos 😉 ?

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *